Antet
Catalog produse
Newsletter

Despre Noi

        Vrem să vă bucurați de lucruri deosebite, fiecare creație pe care o realizați să aibă propria poveste,  unică în felul său și plină de pasiune. Oferim materiale de calitate ridicată marea majoritate fiind fabricate în Germania sau în Polonia.

    Cine suntem noi? Suntem un coletiv mic care încearcă să se lupte cu marile corporaţii cu bugete foarte mari al căror scop principal este doar profitul. Oferim produse pentru unghii, manichiura etc. Incercăm să ne ridicăm la standardele pe care dumneavoastră le doriţi şi cel mai important este că punem suflet. A început totul ca o joacă acum doi ani de zile cu câteva produse, între timp avem mii de produse şi în fiecare săptămână numărul lor creşte. D-abinails apartine SC D-ABINAILS COSMETICS SRL-D, CUI - 32781889, Str. Vlad Tepes, Nr. 25, Fundeni, Calarasi.

   Cine sunteţi dumneavoastră? Ce vă doriţi? Ce produse vă doriţi?  Fiecare dintre noi îşi doreşte să fie apreciat, respectat, fericit. Fiecare femeie este unică şi are farmecul ei. Cu frumuseţea interioară noi nu vă putem ajuta. În schimb vă putem ajuta cu frumuseţea exterioară în special cu frumuseţea unghiilor dumneavoastră. Scopul nostru principal este să vă facem fericiţi, vrem să fiţi clienţi mulţumiţi şi satisfăcuţi. Incercăm să imbunătăţim în fiecare zi măcar un mic aspect din activitatea noastră pentru ca viaţa dumneavoastră să fie mai uşoară. Cautăm produse de calitate la un preţ corect şi ne dorim să intraţi cât mai repede în posesia produselor comandate. Oriunde apare brand-ul D-abinails sau Lux Line D-abinails garantăm că acestea sunt produse în Uniunea Europeană.


 Cu stimă,

Mircea Gabriela - Administrator

spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Subsol
 
  
Shopmania